VitaeMobility

VitaeMobility Academy:
Voor opleidingen, testritten, teambuildings en events >>

INFOSESSIES & OPLEIDINGEN

U, als fleet manager, bedrijfsleider, accountant of zelfstandige ondernemer, stelt zich de vraag wat de voor- en nadelen zijn van elektrisch rijden en u wil een onafhankelijke opinie over het huidige aanbod elektrische wagens? Dan is VitaeMobility uw gesprekspartner!

U, als fleet manager, bedrijfsleider, accountant of zelfstandige ondernemer, wil uw vloot ‘vergroenen’ maar u heeft nog nooit met een elektrische auto gereden? Dan organiseert VitaeMobility een testrit voor u en/of uw team op Circuit Zolder of op een locatie naar keuze.

Contacteer VitaeMobility voor een opleidingsdag gecombineerd met testritten >>


 

TESTRITTEN & BELEVING

De auto-industrie heeft de laatste jaren fors ingezet op de ontwikkeling van elektrische auto’s. Het huidige aanbod elektrische wagens gaat van elegante stadswagens tot uitgesproken sportieve modellen. Ook de ervaring van het elektrisch rijden is door de geruisloze ‘motor’ een aparte beleving. De aankoop van een 100 % elektrische auto is een heuse investering, maar wordt door de Vlaamse overheid gestimuleerd met fiscale voordelen en premies. Bovendien is elektriciteit heel wat goedkoper dan de klassieke brandstoffen. VitaeMobility is alvast overtuigd! U ook?

Reserveer nu uw testrit en ervaar de sensatie van elektrisch rijden >>


 

TEAMBUILDING & EVENTS

VitaeMobility biedt een full Tesla Xperience aan met een unieke eventformule voor groepen van 10 tot 250 personen op een locatie naar keuze of op Circuit Zolder. Wij nodigen u uit om in te stappen in de Tesla Roadster 2.5, een icoon in de wereld van elektrische voertuigen, en wij nemen u mee voor testritten, slalomproeven en circuit rijden. Opgelet, dit is geen race-event. Het gaat om een rijervaring met exclusieve wagens met de nadruk op veilig en defensief rijden.

Wij rollen alvast de rode loper uit voor uw teambuilding of klantenevent. Vraag hier een prijsofferte aan >>

VitaeMobility Academy:<br/>Voor opleidingen, testritten, teambuildings en events >>

Fabriekstraat 38 bus 8 2547 Lint
info@vitaemobility.eu
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x