VitaeMobility

About us

VitaeMobility werd in 2011 opgericht door Executive Director Gunter De Pooter toen twee van zijn grootste passies elkaar kruisten: een passie voor mooie wagens én een passie voor hernieuwbare energie. De dag dat hij in een Tesla stapte, was hij verkocht!

Wij investeren in echte, duurzame oplossingen…

Gunter werkte sinds 1993 in de sector van hernieuwbare energie, meer bepaald voor de ontwikkeling van warmtekrachtkoppelingen voor de glastuinbouw. Zijn drijfveer was niet alleen de CO2-uitstoot verminderen, maar ook het rendement van beschikbare energiebronnen verhogen en optimaliseren. “Als we zeggen dat we aan duurzaamheid werken, dan moet het ook echt duurzaam zijn, met echte oplossingen,” aldus Gunter.

Dit moet aan de wereld verteld worden…

De overstap naar elektrische auto’s kwam er in 2011 toen Gunter voor de eerste keer een testrit maakte met een Tesla: “Elektrische auto’s op groene stroom, die economisch verantwoord zijn en zo fantastisch en comfortabel rijden, … dit is straf! Dit moet aan de wereld verteld worden!” Gunter richtte VitaeMobility op, een bedrijf dat niet alleen het elektrisch rijden promoot, maar vanuit het oogpunt van de klant een full service aanbiedt.

De one-stop-shop voor de elektrische rijder…

VitaeMobility vertrekt van een integrale aanpak waarin de klant, de chauffeur, centraal staat. In de eerste plaats willen we de elektrische rijder informeren en enthousiasmeren. We organiseren testritten en evenementen waarop we een informatief gedeelte combineren met de beleving van het elektrisch rijden. Bovendien ‘ontzorgen’ we de elektrische rijder door in België actief een laadnetwerk uit te bouwen in combinatie met onze VMGuide.eu met laadpasgarantie. Wij installeren laadpalen bij u thuis of uw bedrijf en we bieden zelfs de mogelijkheid aan om elektrische wagens te huren voor korte termijn of te leasen voor langere termijn.

De VitaeMobility+ Toekomstvisie…

De core business van VitaeMobility is uiteraard elektrische wagens, maar Gunter heeft er ook zijn missie van gemaakt om nu reeds een stapje verder te denken en een voortrekkersrol op te nemen wat betreft duurzame mobiliteit. Hoe kunnen we het openbaar vervoer vergroenen? Hoe kunnen we op Europees vlak de handen in elkaar slaan? Kunnen we nog alternatieve energiebronnen aanwenden zoals waterstof bijvoorbeeld? “Het is mijn passie en mijn professionele uitdaging om duurzame mobiliteit op internationaal niveau op de agenda te zetten”, aldus Gunter De Pooter.

Het VitaeMobility Team is alvast 100 % elektrisch overtuigd! U ook?

Stap nu in en neem contact op met het VitaeMobility team >>

About us

Fabriekstraat 38 bus 8 2547 Lint
info@vitaemobility.eu
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x