VitaeMobility

BEZOEK BEAUFORT EXCLUSIEF IN EEN TESLA

PROGRAMMA

Exclusief ! Neem de tijd om Beaufort 2018 te ontdekken in de 100% elektrische Tesla Roadster.

Vanaf 15 juli kan je Beaufort ook bezoeken met een Tesla Roadster. Een exclusieve manier om elektrisch rijden te leren kennen. Dit arrangement voor 2 personen kan je starten vanuit Oostende, Knokke en Nieuwpoort. In het arrangement krijg je de beschikking over de wagen voor een hele dag.  

Om de Beaufort locaties gemakkelijk te vinden en over mooie wegen de verplaatsing te maken krijg je bij dit arrangement een roadbook en wegbeschrijving. Je plant zelf in welke richting en volgorde je de tentoonstelling bezoekt.

Het wordt een inspirerende dag met een combinatie van kunst, genieten van de Belgische kust en nieuwe technologie. De kunstwerken bevinden zich op mooie locaties en zorgen af en toe ook voor een stukje wandelplezier tot op het strand toe.

Met deze elektrische wagen geen stress onderweg, bijladen is helemaal niet nodig ! Met de actieradius van meer dan 250km zal je ervaren dat 100% elektrisch rijden er helemaal klaar voor is. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

De wagen biedt comfortabel plaats aan 2 personen.

Alle ingrediënten voor een geslaagde dag !


DEELNAME

De kostprijs voor deelname bedraagt :

  • 350EUR (BTW incl.) voor het arrangement van een hele dag.

Als chauffeur dien je te beschikken over een geldig rijbewijs en 5 jaar relevante rijervaring en minimaal 25 jaar oud te zijn. Voor de huur van de wagen geldt een waarborg van 1.950EUR.

PLANNING

  • Huur hele dag
    • 08:30hr : Ophalen voertuig op de gekozen locatie
    • 18:00hr : Terugbrengen van het voertuig op de locatie van ophalen


  • {{ message }}
  • {{ event_message }}
BEZOEK BEAUFORT EXCLUSIEF IN EEN TESLA

Fabriekstraat 38 bus 8 2547 Lint
info@vitaemobility.eu
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x